Havenmeester Rooster

Op deze pagina staat de informatie over de havenmeester diensten

Havenmeester Rooster 2024

Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal midweek diensten beschikbaar waar voor we nog een havenmeester zoeken. Je kunt je aanmelden bij Theo Brakkee, Coordinator havenmeester rooster

 

Havenmeester

Wil je ook een dienst als havenmeester doen? Je bent dan de gastheer/-vrouw van de vereniging. Je vangt passanten zo goed mogelijk op, wijst hen een ligplaats in een box of in de kom toe, helpt als het kan bij het aannemen van een lijntje en registreert de passant-gegevens en de pinbetaling van het havengeld. Je attendeert passanten op de mogelijkheden die onze haven en de omgeving bieden. Verder houd je een oogje in het zeil op de eigendommen van leden en passanten en attendeert hen zo nodig op klapperende vallen en ondeugdelijke meerlijnen. Je faciliteert het spelen met de tafeltennistafel, voetbaltafel en de speeltuin en de toegang tot de Blocqhut voor passanten. Je zorgt voor aanvulling van wc- en handdoekpapier in het sanitairgebouw. 

 

Bij storingen en calamiteiten treed je handelend op en/of waarschuw je de juiste personen binnen de vereniging. Daarvoor kan je altijd terugvallen op documentatie en e-mailen via e-Captain, op de website, in het handboek voor de havenmeester of bij een lid van de havenmeesterscommissie.

 

Er zijn midweek- en weekenddiensten. Sommige havenmeesters verdelen de taken of doen het samen als duo. In het voor- en naseizoen door de week ben je zoveel als mogelijk aanwezig van 16.00 uur tot 20.00 uur en in de weekends ’s morgens van 08.00 tot 10.00 uur en ’s middags van 16.00 tot ’s avonds 20.00 uur. Feestdagen, zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren zo mogelijk de hele dag aanwezig. De meivakantie en in het hoogseizoen (de schoolvakanties van Noord, Midden en Zuid) bij voorkeur de hele dag aanwezig. Herfstvakantie aanwezig als in het voorseizoen.

 

Na het zomerseizoen krijgen alle leden de vraag of zij het volgende jaar een havenmeesterdienst willen invullen met hun voorkeurperiodes. Begin van het kalenderjaar is de planning gereed. Er zijn ook altijd reserve havenmeesters nodig of niet-ingevulde diensten moet nog opgevuld.

 

Foto toevoegen

new-logo-90-64

Adresgegevens
Oostvaardersdiep 20
1332 CR  Almere
ofni.[antispam].@blocq.nl

Havenmeester
Tel. 06-27512497
retseemnevah.[antispam].@blocq.nl
Privacy