Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie organiseeert naast de wekelijkse woensdagavond wedstrijden ook andere sportieve evenementen zoals de Triple-8, de Blocq Buys Regatta en de Blocq Texel Regatta. Details zijn elders op deze website te vinden.

20190831-074958-1

Jaarlijkse wedstrijden

De evenementen die de wedstrijdcommissie organiseert zijn:

 • De woensdagavondwedstrijden
  Van begin april t/m medio september worden iedere woensdagavond wedstrijden gevaren
 • De Blocq Buys Regatta
  Traditioneel de opening van het wedstrijdseizoen. Medio april varen wij op zaterdag en zondag van de Blocq naar de Buyshaven en in 2-4 wedstrijdrakken. In de Buyshaven wordt de eerste dag op een passende wijze geevalueerd.
 • De Triple-8
  Dit evenement is een tijdje weg geweest, maar wordt weer gevaren. Ergens rond mei proberen om in 24 uur de meeste mijlen te maken. Onderweg moet er minimaal 8 uur rust worden gehouden. Deze wedstrijd staat ook open voor niet-Blocqers.
 • Blocq Texel Regatta
  De afsluiting van de wedstrijdseizoen wordt meestal in september gevaren. Wij zoeken een weekend waarop het op zaterdag rond het middaguur HW Harlingen is, zodat wij met de stroom mee naar Texel varen. Wij varen vrijdagavond van de Blocq van Kuffeler naar Enkhuizen en op zaterdag via Kornwerderzand naar Texel. Op zondag van Texel via Den Oever en Enkhuizen weer terug naar de Blocq van Kuffeler.
  Omdat er soms te weinig of te veel wind is moeten wij soms alternatieve bestemmingen vinden, maar gelukkig is het de meeste keren gelukt Texel te bereiken.

Wedstrijd Commissie

 Emailadres: nedjirtsdew.[antispam].@blocq.nl

Wedstrijd Commissie
Naam Functie
Sjeng Lumeij Voorzitter
Remco Schipper Handicaps & Penningmeester
Jaap Jan Stevenhagen Secretariaat & Logistiek
Berry Ruisendaal Communicatie & Uitslagen
img-3257
new-logo-90-64

Adresgegevens
Oostvaardersdiep 20
1332 CR  Almere
ofni.[antispam].@blocq.nl

Havenmeester
Tel. 06-27512497
retseemnevah.[antispam].@blocq.nl
Privacy