Bij onze vereniging hechten we veel waarde aan zelfwerkzaamheid. Als lid van de vereniging is het een vereiste dat je bereid bent om minstens twee dagdelen per jaar actief bij te dragen. Het is niet mogelijk om deze inzet af te kopen. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt helpen, zoals:

1) Havenmeesterdienst: Gedurende een weekend of midweek ben je de gastheer/-vrouw van de vereniging. Je ontvangt passanten, wijst hen een ligplaats toe, helpt bij het aanleggen en registreert gegevens en betalingen. Daarnaast geef je passanten informatie over de haven en de omgeving. Ook houd je een oogje in het zeil en attendeer je ligplaatshouders en passanten op bijvoorbeeld klapperende vallen en ondeugdelijke meerlijnen.

2) Assisteren bij het klaarmaken van de haven voor de zomer en winter: Elk jaar wordt de haven onderhouden en gereedgemaakt voor het nieuwe seizoen. Dit omvat taken zoals het ophangen en verwijderen van waterslangen. Deze taken worden uitgevoerd door teams van leden, onder leiding van de Commissie Onderhoud & Techniek.

3) Bestuurstaken of deelname aan commissies: Je kunt ook betrokken zijn bij het bestuur of deelnemen aan een van de vele commissies.

De registratie van zelfwerkzaamheid en coördinatie wordt geuitgevoerd door de secretaris van de Commissie Onderhoud & Techniek.

zelfwerk
new-logo-90-64

Adresgegevens
Oostvaardersdiep 20
1332 CR  Almere
ofni.[antispam].@blocq.nl

Havenmeester
Tel. 06-27512497
retseemnevah.[antispam].@blocq.nl
Privacy