Foto's te vervangen 

De omgeving

De Blocq van Kuffeler is een ideaal startpunt voor een bezoek aan de vele authentieke havens aan het Markermeer of een zeiltocht naar de Markerwadden. Maar ontdek ook de omgeving aan land. Omringd door natuurlijke schoonheid en unieke landschappen, biedt deze locatie een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van watersport en natuurliefhebbers.

De haven van De Blocq van Kuffeler is een ideale uitvalsbasis om de Lepelaarsplassen te verkennen. Hier geniet je van rust en stilte terwijl je wordt omringd door een overvloed aan vogels en andere wilde dieren. Het is een paradijs voor vogelspotters en fotografen die graag de prachtige lepelaars, ijsvogels, zeearenden en andere zeldzame vogelsoorten willen vastleggen.

wedstrijdfoto
btr-teaser-1280x500

Nieuw Land en de Oostvaardersplassen


Op fietsafstand vind je de Oostvaardersplassen, een uitgestrekt natuurgebied dat bekend staat om zijn diversiteit aan flora en fauna. Maak een wandeling of fietstocht door dit unieke landschap en laat u betoveren door de majestueuze edelherten, wilde paarden en talloze vogelsoorten die hier hun thuis hebben gevonden.

Iets verder weg ligt het Nieuw Land. Dit fascinerende gebied is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en biedt een unieke mix van cultuurhistorie en natuurbeleving. Verken de uitgestrekte polders, bezoek het indrukwekkende Natuurpark Lelystad of leer meer over de geschiedenis van de inpoldering in het Nieuw Land Erfgoedcentrum.

Kortom, de omgeving van onze haven biedt een ongeëvenaarde combinatie van watersport, natuur en cultuur. Kom en ontdek deze prachtige plek waar avontuur en ontspanning samenkomen. We heten je van harte welkom!

 
new-logo-90-64

Adresgegevens
Oostvaardersdiep 20
1332 CR  Almere
ofni.[antispam].@blocq.nl

Havenmeester
Tel. 06-27512497
retseemnevah.[antispam].@blocq.nl
Privacy