PASSANTEN

De havenmeester

De havenmeester (altijd een van de leden) wisselt twee keer per week en zal buiten het hoogseizoen niet altijd aanwezig zijn op de haven.

Ligplaats

In de weekends, bij mooi weer en in het hoogseizoen is het handig vooraf contact op  te nemen met de havenmeester. Die wijst je dan telefonisch een plek toe.

passanten-1024x694

Bij afwezigheid van of het niet kunnen bereiken van de havenmeester kun je een passende vrije ligplaats met een "groen bordje" kiezen. Geef de gekozen box even per sms door aan de havenmeester. Zie bovenstaande afbeelding voor de bootlengte (bord staat ook op de kop van de C-steiger).  Schepen die buiten de box uit steken vormen een risico op schade aan eigen en andermans boot.

De schuifbordcode bij elke ligplaats betekent

groen = vrij   geel = vrij tot zondag 12.00 uur  rood = bezet

Passanten kunnen ook afmeren in de kom. De havenmeester kan je vragen om te verhalen. Graag aansluiten.

 

 

Boten langer dan 15 m, beroepsvaart en commerciële vaartuigen verwijzen wij naar elders (bijvoorbeeld de openbare steiger in het noorden van de vluchthaven of een ankerplaats).

Haven faciliteiten

Wij hebben o.a. de volgende voorzieningen: water en stroom op de steigers, een toiletgebouw met douches en het havenkantoor op de wal. Zwemmen in de haven is toegestaan (op eigen risico). Het haventerrein is afgesloten. Met behulp van een code kan je als passant het hek weer in als je het terrein hebt verlaten.

Verder kun je gebruik maken van onze leenfietsen, het terras en de speelvoorzieningen.

Het liggeld kun je voldoen (uitsluitend pinnen) in het havenmeesterkantoor op de wal in het clubgebouw.  Op een bord staat aangegeven wanneer hij of zij aanwezig is.

Bij afwezigheid van de havenmeester, verzoeken wij je te betalen conform de instructie als vermeld bij het havenkantoor en in de passantenfolder.

 

Tarieven

 

Liggeld per etmaal* 1,90 per meter LOA
Douchen inclusief
Water op steiger inclusief
Electra op steiger inclusief
Toeristenbelasting inclusief

*) korting bij 7 of meer dagen aaneengesloten verblijf

* Reserveringen voor groepen, neem contact op met de eissimmocretseemnevah.[antispam].@blocq.nl
* W.S.V. de Blocq van Kuffeler maakt geen gebruik van commerciële jachthaven bemiddelingssites.
* N.B. De haven is niet ingericht voor ontvangst van beroeps- en commerciële vaart, ook niet voor schepen langer dan 15 meter.
new-logo-90-64

Adresgegevens
Oostvaardersdiep 20
1332 CR  Almere
ofni.[antispam].@blocq.nl

Havenmeester
Tel. 06-27512497
retseemnevah.[antispam].@blocq.nl
Privacy