Welkom

Welkom in de haven van De Blocq van Kuffeler, een idyllische plek gelegen aan het Markermeer in Almere. Onze haven biedt een perfecte combinatie van rust, schoonheid en watersportmogelijkheden.

De haven van De Blocq van Kuffeler is gunstig gelegen aan de oostzuidoostoever van het Markermeer. In de vluchthaven is het gemakkelijk zeil zetten of strijken. De haven is gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale watersportliefhebbers als bezoekers van buitenaf. Met zijn strategische ligging biedt de haven een prachtig uitzicht op het glinsterende water en de omliggende natuur.

scherm-afbeelding-2023-12-29-om-17-36-14
haven

De faciliteiten in de haven zijn van uitstekende kwaliteit en bieden wat nodig is voor een comfortabel verblijf. Er zijn 183 ligplaatsen beschikbaar voor zeilschepen van verschillende grootte, evenals moderne sanitaire voorzieningen en op de steigers drinkwater en elektriciteit. Daarnaast is er een gezellig clubhuis waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje terwijl je uitkijkt over de haven.

De omgeving van de haven is werkelijk adembenemend. Met het Markermeer voor de deur kun je eindeloos genieten van zeilen, windsurfen, kajakken en andere watersportactiviteiten. Aan de landzijde vind je de Lepelaarsplassen, een paradijs voor water- en moerasvogels waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Iets verderop is de stad Almere met winkels, restaurants en culturele evenementen.

Kortom, de haven van De Blocq van Kuffeler is een ware parel aan het Markermeer. Of je nu een fervent watersporter bent of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, deze haven biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Kom en ontdek de schoonheid van deze unieke locatie aan het Markermeer.

new-logo-90-64

Adresgegevens
Oostvaardersdiep 20
1332 CR  Almere
ofni.[antispam].@blocq.nl

Havenmeester
Tel. 06-27512497
retseemnevah.[antispam].@blocq.nl
Privacy