Deze pagina is vervangen

De haven omgeving

Welkom op de website van onze watersportvereniging
WSV de Blocq van Kuffeler’ is een actieve zeilvereniging met het accent op zelfwerkzaamheid door de leden. De vereniging exploiteert de jachthaven geheel in eigen beheer.

btr-teaser-1280x500
Onze haven ligt aan het Markermeer (Zuidelijk IJsselmeer) in de vluchthaven De Blocq van Kuffeler bij de Zuidersluis. De haven grenst direct aan het natuurgebied ‘de Lepelaarsplassen’ en ligt tegenover ‘het Paard van Marken’ (vuurtoren Marken, 3,8 NM).

De haven biedt een prima start voor vaartochten naar een van de vele havens aan het Markermeer. Op 8,5 NM van Muiden, 8,4 NM van het Hoek van het IJ (Amsterdam), 13,8 NM van Hoorn en 16 NM van Enkhuizen. Je zit direct op open water. Bij vertrek en aankomst biedt de vluchthaven (lengte 1 NM) beschutting bij het hijsen en strijken van de zeilen.

De haven heeft 183 ligplaatsen in boxmaten van 9 tot 16 meter. Het is een haven met water en stroom op de steigers. Op de wal: het havenkantoor, het clubgebouw ‘de Blocqhut’, speelvoorzieningen voor kinderen, toiletten, douches en een ruim en afgesloten parkeerterrein.

new-logo-90-64

Adresgegevens
Oostvaardersdiep 20
1332 CR  Almere
ofni.[antispam].@blocq.nl

Havenmeester
Tel. 06-27512497
retseemnevah.[antispam].@blocq.nl
Privacy